Portfolio

WEBDESIGN

Wordpress Website Design 

Beatrix Toth

Angol / spanyol nyelvi coachinggal foglalkozó megrendelőm számára egy informatív és letisztul oldal készült, ami hűen tükrözi tulajdonosának személyiségét és meggyőző tudását

tothbeatrix.hu

ELEXIER

Veszpi Szilvia egészségfejlesztő és mentálhigiénés szakember honlapja, akinek az intuició és az empátia jelenti a kulcsot klienseihez.

elexier.eu

Van kiút

Prenner-Zsolnai Rita mentlhigiénés szakember honlapja. Arculatát a rezes árnyalatok, a melegség és a bizalommal teli hangulat határozza meg.

zsolnairita.hu

Womensay

A non-profit site that aims to present different cultures and strengthen human relations, mainly through the world of music.

womensay.org

Yaranga Webshop

In the heart of Puerto de la Cruz, Tenerife, there is a friendly little shop selling handmade T-shirts and souvenirs. This charming online shop was made for them.

yaranga.es

Datecs Hungary

Online pénztárgépek kis- és nagykereskedése egy dinamikusan fejlődő magyar vállalkozás. E webáruházon sok extrával dolgoztunk. Bizonyos termékcsoportokhoz speciális űrlapok kerültek, az oldal kiszolgál kiskereskedelmet és nagykereskedőket egyaránt.

datecs.hu

Soulgate

Saját oldalam, amely 2007 óta szól a testi-lelki problémákból való kilábalás lehetőségeiről. Az itt látható design idő közben megújult, az oldal pedig „okosabb” lett. Bővült időpontfoglalóval, webáruházzal, ingyenes letölthető anyagokkal.

lelekkapu.hu

 

Print Wizard

Print Wizard is a print office for professional digital and offset printing. The Print Wizard has lots of references in Hungary.

printwizard.hu

Hovatovabb Port

This website is about a civil organization offering programs for people interested in the inner paths of the soul. You can find a great number of programs, buy tickets and other items.

hovatovabb.hu

Várbau System

Családi házak építésével foglakozó sikeres vállalkozás. Egyszerű és letisztult weboldala hidat épít a kivitelező és megrendelő között.

varbausystem.hu

Wix Weboldalak

soulgate

paz en la paz