Így dolgozom

VISSZAJELZÉSEK

„Bár Edina nem kért ajanlast, mégis úgy érzem, leírom, ami bennem van a design munkaival kapcsolatban: Góra Edinát mindenkinek tiszta szívből ajánlom! Hogy miért? Mert pont a „segítő vénája”, empatiás készsége miatt könnyedén és nagyon pontosan ráhangolódik a megrendelőire, ennek következtében a személyt (vagy vállalkozást) pontosan tükröző profi munka születik meg. Edina munkáinak lelkük van, életre kelnek, örömöt okoznak az embereknek! Sok további csodás kapcsolódást kívánok neki és ügyfeleinek- szeretettel!”

Zalai-Zempléni Zsófia
mestercoach & mediátor

„Egy régi oldalam teljes újraalkotását bíztam Edinára. Alaposan végigbeszéltük, mire van szükségem, Edina pedig meglátta és megmutatta, azt, aki vagyok. Nem csupán egy profi grafikus szakember, hanem egy személyben profi IT-s szakember is, aki átlátja a szoftveres lehetőségeket, és képes is megvalósítani, ami bennünk megszületik. Gyors, pontos és hatékony – az első lépéstől, az utolsóig. Jut eszembe, de hát nem is ért véget! Tuti, fogok még Edinával együtt dolgozni, alkotni.”

Bükki Tamás Aila
író, fizikus (Ph.D), jógaoktató

„Azért Edinát kértem meg arra, hogy készítsen nekem honlapot, mert az egyik kedves ismerősömét is ő fejlesztette, és az nagyon tetszett nekem. Edinával nagyon jó élmény dolgozni. Gyorsan megérti, hogy mit szeretnék, lenyűgöz a professzionalizmusa, a csalhatatlan ízlése és a megbízhatósága. Egy percig sem kételkedtem abban, hogy olyan honlapom lesz, amilyet elképzeltem. Vagyis annál sokkal klasszabb, mivel rengeteg olyan kihívásra adott jól működő megoldási javaslatokat, amelyek létezéséről nem is igen tudtam, hiszen nincs tapasztalatom egy egyéni cég népszerűsítésében. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, a honlapomat büszkén teszem elérhetővé az interneten. Számomra ugyanakkor az is legalább ugyanilyen fontos, hogy ismét gazdagodtam egy nagyon jó ismerőssel.”

Kátai Anikó
táplálkozási tanácsadó, health coach

Régi szemleletvaltas.com weboldalam megújítására kértem fel Edinát. Évek óta szerettem volna új arculatot, más színvilágot, ami jobban tükrözi az egyéniségem és a hivatásom, de túl nagy feladatnak, nehézségnek gondoltam. Edina minderre rácáfolt gyors, pontos, professzionális munkájával! Nagyon élveztem a közös alkotást. Gyönyörű formába öntötte azt is, ami sokszor még csak érzés, elképzelés formájában volt meg a fejemben. Azonnal rám hangolódott, fantasztikus ötletei voltak nem csak formailag, hanem tartalmilag is az új honlap felépítésére. Szívből ajánlom őt mindenkinek!

Uhlár Mónika
business & life coach, access bars tréner

Nagyon köszönöm a lelkiismeretes, lelkes és kitartó munkádat Edina Góra. Rendkívül hálás vagyok, hogy közös alkotásunk eredményeként új arculat, színvonalas és könnyen kezelhető weboldal született a Hovatovább Kikötő (www.hovatovabb.hu) számára. Mikor elkezdtünk dolgozni azt mondtad: „addig csináljuk, amíg jó nem lesz” – hát tényleg így történt, és nem kis munka volt, de nagyon megérte. Mindenkinek csak ajánlani tudom a veled való együttműködést.

Sutka Balázs
Hovatovább Kikötő vezetője

Edina olyan weboldalt alkotott nekem, amiről mindig is álmodtam: nemcsak a munkám jellegét tükrözi, hanem a személyiségem is. A színek, a logo mind az ő ízlését dícsérik, (vagyis a teljes arculat!), de emellett a tartalom szerkesztésében, megválogatásában is segített teljes erőbedobással. A közös munka során mindvégig pontos, precíz és elképesztően gyors volt, figyelmes az ígényeimre. Nagyon hálás vagyok a munkájáért és szívből ajánlom másoknak is!

Tóth Beatrix
life & nyelvi coach

„Edina a teljes arculatomat tervezte, a logót, a weboldalt, a névjegykártyát és a reklámanyagokat is. Annyira értett, érzett engem, hogy jobban tudta mit szeretnék, mint én saját magam. Gyors, pontos és kreatív. Profi, határozott szakember, akivel élmény a közös munka. Szívből ajánlom.

Andriska Rita
life coach

Névjegykártya és weboldal – komplett arculatdesign. Fantasztikus közös munka volt. Élveztem minden egyes lépését. Én úgy éltem meg, hogy „csak beszélgetünk”. Edina pedig az ebből kapott információkat profi módon fordította le olyan színekre és arculati elemekre, amelyek a legalkalmasabbak szakmai tevékenységem megjelenítéséhez, a klienseimmel való kommunikáláshoz. A fotók elkészítéséhez hasznos útmutatást adott, a képek utómunkáiban is segítségemre volt. Rövid időn belül sikerült megalkotnia a weboldalt, amelyet hamar megtalál az, akinek rám van szüksége, és amit klienseim nemcsak hasznosnak, de profinak is tartanak. Épp úgy, ahogy én is! Köszönöm Edina!”

Zsolnai Rita
mentálhigiénés tanácsadó

A honlapunk elkészítésében kértünk segítséget Edinától. Gyorsan reagált megkeresésünkre és a fejlesztés során is. Nagyon elégedettek vagyunk munkájával. Szívből ajánlom mindenkinek!”

Ginyovszky Andrea
a Vár-Bau System koordinátora

„Nyolc éve dolgozunk együtt. A fő érvem a vele való munka mellett az volt, hogy csak a gondolataimat kellett megosztanom vele, ő pedig mindig tökéletesen megalkotta azokat vizuálisan. Sokszor a végeredmény sokkal jobb lett, mint amire számítottam.

Tuba Zoltán
ügyvezető igazgató
Vecsési Városgondnok