Oldal kiválasztása

INFORMÁCIÓ

Kapcsolat

studio@edinagora.eu
+36 20 399-6625
+34 631 18 93 95

 

Social Media

 

Üzenet küldése

Adatvédelem

Üdvözlöm!

Góra Edina vagyok. Nem hiszek abban, hogy minden reklám hazudik. Sokkal inkább hiszek a valós értékek hiteles bemutatásának meggyőző erejében. A jól működő vizuális megoldások alapja az ügyfelekkel való célirányos kommunikáció. Ahogy az élet más területén, úgy a grafikai munkáimban is a holisztikus szemléletet részesítem előnyben, hogy ügyfeleim kommunikációja minél hitelesebb, meggyőző és hatékony legyen.

TEVÉKENYSÉGEK

Arculattervezés
Kiadványtervezés
Csomagolástervezés
Magazintervezés
Üzletdekoráció
Kiállítási stand
Reklámanyagok
Webdesign
Online hirdetések

AKIK MÁR BIZALMAT SZAVAZTAK

Mentők ღ Print Wizard  Valoris Kft  PFK  Védák Háza   Vecsési Városgondnok  Hovatovább Kikötő  Transit Best Kft  ViaSale Travel  Opel Gombos  Auchan Wiesner Edit & CoachOK  Café Flore Matin et Soir   Hathi Indiai Étterem   Paz en la Paz Massage  Otthon Centrum   Real Home Agency   Green Travel    és még sokan mások…

MUNKADÍJAK

A grafikai munkák óradíja 30 EUR/óra (ami 0% I.G.I.C-et tartalmaz  – ez a helyi forgalmi adó.) Az óradíjas elszámolással megrendelőim pontosan annyit fizetnek, amennyit dolgozom.

Egyéni díjszabásra azoknak az ügyfeleknek van lehetőség, akik havonta, rendszeresen min. 15 óra munkában foglalkoztatnak.

Weboldalak készítését nem óradíjban, hanem szabott áron végzem. Árajánlatot a konkrét munka ismeretében szívesen küldök.