Oldal kiválasztása

Portfolio

WEBDESIGN

WordPress Weboldalak 

TóTH beatrix

Angol / spanyol nyelvi coachinggal foglalkozó megrendelőm számára egy olyan oldal készült, amely lehetőséget nyújt az online időpontfoglalásra.

tothbeatrix.hu

Womensay

Nonprofit oldal, amelynek célja a különböző kultúrák bemutatása és az emberi kapcsolatok erősítése, elsősorban a zene világa által.

womensay.org

Yaranga Webshop

Tenerifén, Puerto de la Cruz szívében van egy barátságos kis üzlet, amely kézzel készített pólókat és ajándéktárgyakat árusít. Nekik készült ez a hangulatos webáruház.

yaranga.es

Datecs Hungary

Online pénztárgépek kis- és nagykereskedése egy dinamikusan fejlődő magyar vállalkozás. Webáruházuk az Unas kiváló, de design terén meglehetősen kötött platformjára épül. Mivel design terén szerettük a cég egyediségét hangsúlyozni, így egyedi design került kialakításra a WordPress és a Divi segítségével.

datecs.hu

Lélekkapu

Saját oldalam, amely 2007 óta szól a testi-lelki problémákból való kilábalás lehetőségeiről. Az itt látható design idő közben megújult, az oldal pedig “okosabb” lett. Bővült időpontfoglalóval, webáruházzal és online tanulási lehetőséggel.

lelekkapu.hu

 

Print Wizard

A digitális és ofszetnyomással foglalkozó Varázsló nyomdai oldala sok referenciamunkával, árajánlatkérő űrlappal.

printwizard.hu

Hovatovább Kikötő

A lélek belső útjaival foglalkozó Kikötő oldala, amely eseménymenedzser, online webshop, jegyeladás és számlázás segítségével is segíti a fejődni vágyókat.

hovatovabb.hu

Autó Bérbe

Környezetbarát megoldásokat is kínáló oldal mindazoknak, akiknek megbízható autó bérlésére, árufuvarozásra van szükségük. A cég akár sofőrrel is segít.

autoberbe.hu

Egyéb Weboldalak

zemplenizsofia.com

soulgate

paz en la paz