Oldal kiválasztása
BES Hajápolás Katalógus

BES Hajápolás Katalógus

BES Katalógus

 

A BES egy professzionális hajápolási termékekkel foglalkozó olasz cég. Magyarországi forgalmazójukkal sok éve dolgozom együtt. 44 oldalas termékkatalógusuk elsősorban fodrászok számára készült, de azok is örömmel forgathatják, akik otthoni használat mellet is fent kívánják tartani a fodrászszalonok hajápolási minőségét.

A katalógus újratervezésénél a napsütötte pasztell színek és a letisztultság kerültek előtérbe a professzionális minőség, a mediterrán életérzés és a barátságos, vidám hangulat kifejezéseképpen.  

 

 

 

 

NÉHÁNY TOVÁBBI OLDALPÁR

HÁTSÓ BORÍTÓ

Café Flore

Café Flore

Café Flore 

Ha egy kis párizsi hangulatot keresünk Budapesten, akkor a Café Flore tökéletes választás. A menta szín és a hamisítatlan párizsi életérzés adott volt. A szokásos logó/üzetkártya/étlap trión túl a csomagolások tervezése is feladat volt: pohártartó, szendvicsfogó szalag, matricák, stb.  Az Eiffel-tornyos széria pedig  a Café Flore első karácsonyi ajándékainak készült.

Termékfotók: Tóth Flóra Emese – a Café Flore megálmodója

Shenmen

Shenmen

Shenmen 

Arculatterv a Shenmen számára, amely a tradicionális keleti öltözékek modern és letisztult irányvonalát képviseli. A Shenmen szó Lélekkaput jelent, amely a kínai gyógyító rendszerben a Szív vezeték egyik fontos pontját jelöli. A logó fő motívuma így a szív lett, amely a szembe forgatott S betűk találkozásával jött létre.

Urban Rescue

Urban Rescue

Urban Rescue 

A téma: New York, egész pontosan egy hajápolási termékcsomag arculata. A megrendelő szeretné New York hangulatát megidézni a magyar közönség számára. Célétcsoportjuk azok az utazni szerető, nagyváros hölgyek, akik pörgő életstílusuk mellett sem szeretnének lemondani a kifogástalan megjelenésről. két irányvonalat prezentáltam a Valoris Kft. számára.

Mandala Arculatterv

Mandala Arculatterv

Mandala Arculatterv 

Nem titok, hogy a reklámgrafika mellett hasonló szenvedéllyel tevékenykedem segítőként is. Ebben a munkában találkozott a két terület. Megrendelőm, Draskóczy Ágnes hegedűművész személyiségére és numerológiájára épült rá a mandala és vele a teljes arculat. A mandala jellegéből adódóan meditációs fókusz és erőt sugárzó vibrálás is egyben.

BES Hajápolás Katalógus

Paz en la Paz

Paz en la Paz

 

Arculatterv a Paz en la Paz Masszázsszalon számára: logó, szórólap, facebook/instagram hirdetések, névjegy és a szalon portálterve. A megkötés mindössze annyi volt, hogy a fekete és arany színekre épüljön az arculat, valamint hogy a szóróanyagoknak akár 3 nyelven is “működniük kell”. A megrendelő segítséget kért szövegötletekben, szlogenekben is.